Bemutatkozás

Dr. Páczai Anita női nőgyógyász, Budapest

Dr. Páczai Anita Végzett közgazdászként a Semmelweis Egyetemen szereztem meg orvosi diplomámat. Tanulmányaim legelejétől a szülész-nőgyógyász hivatásra készültem, így már az egyetemi évek alatt is számos ilyen témájú speciálkollégiumban, rektori pályázaton és egy emlőrákkal foglalkozó kutatásban is részt vettem.

2005-ben kapcsolódtam be a Szülészeti és Nőgyógyászati Prevenciós Tudományos Társaság munkájába, ahol tinédzserek számára tartok szexuális felvilágosító előadásokat.

Szakmai tapasztalatot a Szent Rókus Kórházban, majd a Semmelweis Egyetem II. sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján szereztem.
2007-től 2016-ig dolgoztam a Jahn Ferenc Dél-Pesti Kórház Szülészeti és Nőgyógyászati Osztályán. 2009 januárjától veszek részt a G1 intézet munkájában.
2011 óta várom magánrendeléseimen is kellemes, barátságos környezetben, visszafogott árakkal kedves pácienseimet. 2015 óta a Maternity Szülészeti és Nőgyógyászati Magánklinikán operálok és vállalok szülésvezetést. Szakmám szívemhez legközelebb álló területei a meddőségi problémák, a policisztás ovárium szindróma és egyéb endokrinológiai betegségek és a hiszteroszkópos és laparoszkópos műtéti eljárások.

Ikrek 2001-ben szültem iker gyermekeimet, így testközelből is megtapasztaltam a szülés kínját-gyönyörét.