Bemutatkozás

Dr. Páczai Anita női nőgyógyász, Budapest

Dr. Páczai Anita Végzett közgazdászként a Semmelweis Egyetemen szereztem meg orvosi diplomámat. Tanulmányaim legelejétől a szülész-nőgyógyász hivatásra készültem, így már az egyetemi évek alatt is számos ilyen témájú speciálkollégiumban, rektori pályázaton és egy emlőrákkal foglalkozó kutatásban is részt vettem.

2005-ben kapcsolódtam be a Szülészeti és Nőgyógyászati Prevenciós Tudományos Társaság munkájába, ahol tinédzserek számára tartottam éveken keresztül szexuális felvilágosító előadásokat.

Szakmai tapasztalatot a Szent Rókus Kórházban, majd a Semmelweis Egyetem II. sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján szereztem. 2007-től 2016-ig dolgoztam a Jahn Ferenc Dél-Pesti Kórház Szülészeti és Nőgyógyászati Osztályán.

2009-től 3 évig a G1 Intézetben végeztem az ambuláns betegellátást, majd 2011-től saját magánrendelésemen várom kellemes, barátságos környezetben, visszafogott árakkal kedves pácienseimet. 2015 óta a Maternity Szülészeti és Nőgyógyászati Magánklinikán operálok és vállalok szülésvezetést. Szakmám szívemhez legközelebb álló területei a meddőségi problémák, vérzészavarok, a policisztás ovárium szindróma és egyéb endokrinológiai betegségek.

Fontos küldetésemnek érzem, hogy a teherbeesési nehézséggel küzdő pároknak segítsek abban, hogy az álmuk valóra váljon és ehhez minden szakmai és lelki támogatást megadjak Nekik. Segítséget nyújtok a külföldi klinikákkal való kapcsolattartásban, a kivizsgálások megszervezésében és áttekintésében. Lehetővé tettük, hogy a legtöbb ezekhez szükséges vizsgálat nálunk is elérhetővé váljon és szakmai együttműködést kötöttünk egy jóhírű brnoi meddőségi centrummal is, ahol segítségünkkel egy magyar nyelvű kapcsolattartón keresztül könnyen és gyorsan boldogulhatnak a magyar párok is.

Kisfiú Ikrek 2001-ben szültem természetes úton iker gyermekeimet, majd 2022-ben császármetszéssel kisfiamat, így testközelből is megtapasztaltam mind a szülés kínját-gyönyörét, mind pedig a műtéttel kapcsolatos érzéseket.